Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Noordeinde 13 te Landsmeer’

Logo Landsmeer

De gemeenteraad van Landsmeer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 1 november 2017 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordeinde 13 te Landsmeer’ voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan betreft een particulier initiatief voor het bouwen van een woning en een bed & breakfast, in combinatie met fluisterboot- en kanoverhuur. Hiervoor wordt voormalig agrarische bedrijfsbebouwing gesloopt.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 1 november gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.  

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in digitale vorm beschikbaar vanaf de gemeentelijke internetsite: www.landsmeer.nl.

Zienswijzen: Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp besluit naar voren brengen, gericht aan gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Tijdens bovengenoemde termijn bestaat tevens de mogelijkheid tot het mondeling naar voren brengen van zienswijzen na telefonische afspraak via tel: 020-4877168.

 

Naar boven