Verkeersbesluit Bloesemgaard Margraten

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend dat zij het volgende verkeersbesluit hebben genomen:

 

Het treffen van een voorrangsregeling op de Heiligerweg ten opzichte van de IJzerenweg, het in stand houden van de voorrangsregeling van de Eijkerstraat ten opzichte van de Heiligerweg en het treffen van een voorrangsregeling op de Scheuldersteeg ten opzichte van de Prinses Amalialaan. Deze maatregelen worden kenbaar gemaakt door het plaatsen van de borden B07, B06 en onderbord OB503OB102 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

 

Dit verkeersbesluit wordt bekend gemaakt in de Staatscourant en treedt in werking de dag na deze bekend is gemaakt. Tevens wordt kennis gegeven van dit besluit in ‘De Etalage’, ‘Via Eijsden-Margraten’ en de gemeentelijke website. Het besluit ligt vanaf 1 november 2017 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis te Margraten. Hiervoor kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, tel. 043 458 8488.

 

Bezwaar

Overeenkomstig het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die rechtsreeks in zijn belang is getroffen binnen een termijn van zes weken, ingaande op de dag na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen bij ons college.

 

Het ondertekende bezwaarschrift dient ten minste te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

 

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

 

Voorlopige voorziening

Zij die tegen dit besluit bezwaar hebben gemaakt, kunnen tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Postbus 1988 te 6201 BZ MAASTRICHT. Een voorlopige voorziening kan door Voorzieningenrechter worden toegewezen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Van de verzoeker om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven door de griffier van de Rechtbank. Een afschrift van het bezwaarschrift dient te worden meegezonden.

 

Eijsden-Margraten, 01 november 2017

Naar boven