Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure),

Logo Menterwolde

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maakt bekend van plan te zijn de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), te verlenen:

Locatie

•Percelen gelegen grenzend aan het perceel Industrieweg 24, 9636 DB, Zuidbroek, begrensd door de spoorlijn Winschoten-Zuidbroek en het A.g. Wildervanckkanaal.

De betreffende percelen zijn kadastraal bekend: Burgerlijke gemeente Menterwolde, kadastrale gemeente Zuidbroek, sectie E, perceelnummers 1874 en 1875 (ged).

Omschrijving project:

•Bouwen van een zonnepark (+/- 0,486 MW op +/- 2 hectare) met de daarbij behorende bouwwerken zoals zonnepanelen, traforuimten, omvormers en hekwerken met een instandhoudingstermijn van 30 jaar.

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken vanaf 26 oktober 2017 gedurende 6 weken later ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Menterwolde.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de heer Bloem (06-46944939) .

Beroep

U kunt in principe te zijner tijd alleen beroep instellen als u een zienswijze kenbaar heeft gemaakt.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de heer Bloem, telefoonnummer 06-46944939.

Naar boven