Ter inzage legging ontwerp uitwerkingsplan Supermarkt Fluwelensingel

Logo Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp uitwerkingsplan Supermarkt Fluwelensingel ter inzage gaan leggen.

Aan de Fluwelensingel 56-59 was voorheen garagebedrijf De Jong gevestigd. Het garagebedrijf is gesaneerd en de voorheen bebouwde grond ligt braak. De ontwikkelaar van de locatie, Timpaan, heeft het plan om op de locatie een supermarkt en parkeerplaatsen (in aansluiting op het bestaande parkeerterrein Klein Amerika) te realiseren.

De ontwikkeling van een supermarkt is in lijn met het huidige bestemmingsplan, maar moet nog uitgewerkt worden. Om de ontwikkeling ruimtelijk mogelijk te maken is een ontwerp u itwerkingsplan opgesteld.

Het ontwerp uitwerkingsplan Supermarkt Fluwelensingel ligt van 26 oktober 2017 tot en met 6 december 2017 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    Digitaal via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0513.1018UPSuperFsingel-OB01;

  • -

    Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.

Het plan heeft het volgende kenmerk: NL.IMRO.0513.1018UPSuperFsingel-OB01.

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerp uitwerkingsplan Supermarkt Fluwelensingel. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijke beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer S.J. Haak, telefoonnummer: 0182-58 8535 of mail sander.haak@gouda.nl.

Gouda, 25-10-2017

Naar boven