Gemeente Bernheze - Wet ruimtelijke ordening - Vaststelling Mgr. van den Hurklaan 11 in Heesch - 18 oktober 2017

Logo Bernheze

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 28 september 2017 het bestemmingsplan Mgr. v.d. Hurklaan 11 in Heesch ongewij-zigd is vastgesteld (artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening). Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPMgrvdHurklaan11-vg01).

Inhoud: Voorliggend bestemmingsplan maakt het mogelijk de bestaande stenen berging, carport en gedeelte van de woning gelegen aan Mgr. Van den Hurklaan 11 in Heesch planologisch te regelen. De betreffende bebouwing is bij de opstelling van het bestemmingsplan De Kommen van Bernheze onterecht buiten het bouwvlak komen te liggen. Onder het oude bestemmingsplan (dat van toepassing was voor De Kommen van Bernheze) was de betreffende bebouwing daar namelijk wel toegestaan.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het wijzigingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Beroep: Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na publicatiedatum van dit besluit beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep heeft geen schorsende werking. Er zijn griffierechten verschuldigd

Voorlopige voorziening:Belanghebbenden kunnen, aanvullend op een ingediend beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de voorzitter van de afdeling verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Er zijn griffierechten verschuldigd.

Heesch, 18 oktober 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze

Naar boven