Ontwerpbestemmingsplan “1e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Parkrand (Wielwijkpark en Reeweg Zuid)”

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan “1e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Parkrand (Wielwijkpark en Reeweg Zuid)”, NL.IMRO.0505.BP192Herzparkrand-2102, met bijbehorende stukken met ingang van 23 oktober 2017 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het plangebied ligt in het zuiden van Wielwijk en heeft betrekking op de zuidrand van het

Wielwijkpark en het perceel achter de woningen Reeweg Zuid 54 tot en met 68. De herziening maakt de bouw mogelijk van minimaal tien en maximaal vijftien woningen in de zuidrand van het Wielwijkpark en van vijf woningen op het perceel achter de woningen Reeweg Zuid 54 tot en met 68.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (tot en met 4 december 2017) bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan “1e herziening Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven, locatie Parkrand (Wielwijkpark en Reeweg Zuid)”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 21 november 2017, een telefonische afspraak te worden gemaakt (telefoon 078 - 770 4902 of 4270).

 

 

Dordrecht, 20 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven