Ontwerpomgevingsvergunning bestaande telecommast Eikenstraat te Ellecom (Wabo-afwijkingsprocedure)

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de bestaande (tijdelijk vergunde) telecommast met hekwerk en toebehoren aan de Eikenstraat nabij nummer 5 te Ellecom.

 

Het ontwerp van de omgevingsvergunning voor de telecommast met hekwerk en toebehoren, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, het delegatiebesluit onder voorwaarden (raadsbesluit) en de ruimtelijke toelichting, kunnen van 19 oktober tot en met 29 november 2017 door eenieder worden ingezien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

 

U kunt deze ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt dan gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPLG38-OV01.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken via de heer J. Lotze, telefoonnummer (026) 49 76 448.

 

De Steeg, 18 oktober 2017

Naar boven