Ontwerpwijzigingsplan Kreupeleweg 47, Klaaswaal

Logo Cromstrijen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan voor ‘Kreupeleweg 47 Klaaswaal’ ter inzage ligt.

 

Ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan betreft de locatie Kreupeleweg 47 in Klaaswaal. Het wijzigingsplan geeft concrete invulling aan de in het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Op basis hiervan kunnen burgemeester en wethouders het bestaande agrarisch bouwvlak van vorm veranderen.

 

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan is in te zien tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het ontwerpwijzigingsplan digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0186.

 

Naar boven