Wijzigingsplan ‘Moerasblokken 2 en 3 Groot Mijdrecht Noord Oost’

Logo De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken bekend dat zij het wijzigingsplan voor het veranderen van de bestemming ‘agrarisch’ naar ‘natuur’ op percelen tegenover Proostdijerdwarsweg 12 in Waverveen hebben vastgesteld.

Ter inzage

Het besluit wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage vanaf 20 oktober 2017 voor een periode van zes weken bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur. U kunt een afspraak maken via E. omgevingszaken@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16.

Omschrijving plan

Het wijzigingsplan betreft het veranderen van de bestemming ‘agrarisch’ naar ‘natuur’ om de ontwikkeling van natuur mogelijk te maken.

Beroep

Tegen dit besluit kan, binnen 6 weken na de dag waarop het wijzigingsbesluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • -

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en in ieder geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit en de reden(en) van het beroep.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien men op korte termijn wil voorkomen dat uitvoering wordt gegeven aan het besluit kan, door degene die beroep heeft ingesteld, tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Er dient wel sprake te zijn van spoedeisend belang. Aan het indienen van beroep en aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking.

Naar boven