Ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle 6’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 20 oktober 2017 tot en met donderdag 30 november 2017 het ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle 6’ met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt .

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een woning aan Zandoerle 6.

 

U kunt tijdens de openingsuren terecht in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en tevens via www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Zandoerle 6’.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze kan naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling per e-mail gemeente@veldhoven.nl. of via telefoonnummer 14 040.

 

 

 

Naar boven