Voornemen verlening Omgevingsvergunning  met projectafwijking Broekdijk tussen nrs. 44 en 44a, plan Casterhoven Kesteren

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de locatie: Broekdijk tussen 44 en 44a, plan Casterhoven in Kesteren voor het realiseren van twee in-en-uitritten, de bouw van twee woningen in de vorm van één twee-onder-een-kapwoning en de bouw van twee bijgebouwen.

Het betreft de activiteiten bouwen; handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening; in- en uitweg. Voor deze strijdigheden wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Op basis van het geldende bestemmingsplan mag hier nu  één woning worden gebouwd. Binnen hetzelfde bouwvlak worden nu twee woningen (in één gebouw) toegestaan.

Inzageperiode: 12 oktober 2017  t/m 22 november 2017

Inzageplaatsen:

Schriftelijke zienswijzen: gedurende inzagetermijn en mogelijk door een ieder, bij het college van burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe, Postbus 20, 4043 ZG Opheusden. De zienswijze omvat in elk geval naam en adres, de datum waarop de zienswijze wordt verstuurd, het ontwerpbesluit waartegen de zienswijze wordt ingediend, de reden(en) waarom een zienswijze wordt ingediend en de handtekening.

Let op: beroep tegen de uiteindelijke beschikking is alleen mogelijk als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Opheusden, 11 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven