Ontwerp wijzigingsplan, Zuidervaart 19 Zuidschermer, gemeente Alkmaar

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan Zuidervaart 19 Zuidschermer in ontwerp ter inzage ligt.

 

Gebied

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de gronden behorende bij het perceel Zuidervaart 19 in Zuidschermer.

 

Doel

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een vormaanpassing van het bouwvlak. De bouwkavel wordt niet vergroot.

 

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 12 oktober 2017 tot en met woensdag 22 november 2017 bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

 

Daarnaast kunt u het ontwerp wijzigingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0361.WP00106-0201

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn dat het ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk een zienswijze op het plan indienen. Zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven