Vastgesteld bestemmingsplan “Excellente woning Smelenweg ong. te Milsbeek”

Logo Gennep

De gemeenteraad van Gennep heeft op 2 oktober 2017 het bestemmingsplan “Excellente woning Smelenweg ong. te Milsbeek ” vastgesteld.

Inzage

De gemeenteraad heeft naar aanleiding van ambtshalve wijzigingen bij de vaststelling twee wijzigingen aangebracht in het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen. De wijzigingen hebben betrekking op de toelichting van het plan. De wijzigingen hebben geen betrekking op de verbeelding en de regels van het plan. In de Nota van zienswijzen zijn de wijzigingen nader aangegeven.

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 12 oktober 2017 tot en met donderdag 23 november 2017 ter inzage. Het plan is te bekijken:

• Bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (tijdens openingstijden)

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer:

NL.IMRO.0907.BP16057SMELENWMIL-VA01

 

Beroep

Met ingang van vrijdag 13 oktober 2017 tot en met donderdag 23 november 2017 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad. Beroep kan worden ingesteld door:

• Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend.

• Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 24 november 2017. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

 

 

Gennep, 11 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven