Bekendmaking ontwerp omgevingsvergunning Recht van ter Leede 28a

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat met ingang van 2 februari 2017 gedurende een periode van zes weken (tot en met 16 maart 2017) de ontwerp-omgevingsvergunning Recht van ter Leede 28a voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor, Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

De ontwerp omgevingsvergunning, inclusief bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke internetsite www.leerdam.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning maakt de verbouw van twee bestaande schuren op de camping aan het Recht ter Leede 28a tot 5 recreatieappartementen mogelijk. De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan. Om de verbouwing toch mogelijk te maken, is het college voornemens om via art. 2.1, lid 1 onder c Wabo af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder tegen bovengenoemd ontwerp van het wijzigingsplan mondelinge en/of schriftelijke zienswijzen kenbaar maken. De zienswijzen moeten binnen de hiervoor genoemde termijn van de terinzagelegging zijn ingediend. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 4140 AA in Leerdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u - binnen de termijn - een afspraak maken via de afdeling Beleid (telefoonnummer 0345-636363).

 

Leerdam, 1 februari 2017

 

Naar boven