VASTSTELLING WIJZIGINGSPLAN (RANONKELSTRAAT 110) OUD-BEIJERLAND

Logo Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij op 25 september 2017 het ‘Wijzigingsplan Ranonkelstraat 110’ (NL.IMRO.0584.WPWONEN2017003-VG99) inclusief de daarbij behorende stukken hebben vastgesteld.

Doel wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de situering en de vorm van het bouwvlak. Voor deze wijziging wordt gebruik gemaakt van de in artikel 40.1 van de Correctieve herziening bestemmingsplan Wonen opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Over het plan is overleg gevoerd met de overlegpartners Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid, provincie Zuid-Holland en waterschap Hollandse Delta. Het ontwerp-wijzigingsplan heeft in de periode van 27 juli tot en met 6 september 2017 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen tegen het plan ingediend.

Ter inzage

Met ingang van 7 oktober 2017 liggen de volgende stukken gedurende zes weken ter inzage:

  • -

    het vaststellingsbesluit van het college van 25 september 2017;

  • -

    het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken.

U kunt deze stukken inzien in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel > bekendmakingen > bestemmingsplannen en projectbesluiten). Bovendien is het wijzigingsplan met de bijbehorende stukken te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen het wijzigingsplan staat rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld gedurende de periode van 7 oktober tot en met 17 november 2017 door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan heeft kunnen indienen.

Het beroepschrift kan ingediend worden bij afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het plan in werking treedt, kan degene die een beroepschrift heeft ingediend bij de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter van de Raad kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het plan uitgesteld totdat op het verzoek is beslist.

Vragen

Indien u nog vragen heeft over bovenstaande dan kunt u contact opnemen met Piet Bijl van afdeling Ontwikkeling, telefoon 088 – 647 15 27.

Naar boven