Hollands Kroon – Rectificatie Coördinatieregeling ontwerpbestemmingsplan ‘Scheepsdok Den Oever’ te Den Oever en ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu t.b.v. nieuwbouw scheepsdok

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3:8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht

Onderwerp: Ontwerp-bestemmingsplan ‘Scheepsdok Den Oever’ en gecöordineerd ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouw en milieu t.b.v. nieuwbouw scheepsdok, Havenkade 1 te Den Oever

Plangebied: Havencomplex Den Oever, ten noord-oosten van de kern Den Oever

Doel plan: juridisch en planologisch kader voor verplaatsing en nieuwbouw van het scheepsdok

IMRO-idn: NL.IMRO.1911.BPDenOeverhz001-ON01

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Scheepsdok Den Oever’, met IMRO identificatienummer NL.IMRO.1911.BPDenOeverhz001-ON01 en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu t.b.v. de nieuwbouw scheepsdok liggen met ingang van 06 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage.

Coördinatie

De besluiten zijn gecoördineerd voorbereid zoals bedoeld in de Coördinatieverordening Hollands Kroon 2012 en doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van de Algemene wet bestuursrecht. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat de rechtsbescherming gebundeld plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger maar tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie tussen de vaststelling van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

• Op de landelijke website ‘Ruimtelijkeplannen.nl’ via: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1911.BPDenOeverhz001-ON01

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1911.BPDenOeverhz001-ON01

• De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1911/NL.IMRO.1911.BPDenOeverhz001-ON01

Ook is het de mogelijk om op afspraak de stukken in te zien. Dit kan gedurende bovengenoemde termijn tijdens de openingstijden van de publieksbalie, Molenvaart 67 in Anna Paulowna. Voor het maken van een afspraak met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening kunt u contact opnemen met 088-321 5000.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Scheepsdok Den Oever’ en/of ontwerpbesluit omgevingsvergunning Scheepsdok Den Oever.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via tel. 088-321 5000. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven