Vastgesteld wijzigingsplan “Nylân 2 Engwierum”

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel maken bekend, dat zij op 5 september 2017 het wijzigingsplan “Nylân 2 Engwierum” met identificatienummer NL.IMRO.0058.WPBG2017P2-VG01 hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan voorziet in een vergroting van het agrarisch bouwperceel tot 3 hectare en bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding.

Het wijzigingsplan en het collegebesluit liggen van 5 oktober tot en met 15 november 2017 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit wijzigingsplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “Bestemmingsplannen”. Op deze website staat ook een verwijzing naar de landelijke website ruimtelijke plannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde wijzigingsplan door belanghebbenden die gegronde redenen hebben waardoor zij geen zienswijze hebben ingediend.

U kunt uw brief sturen naar de Afdeling bestuurs­recht­spraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook om een schorsing vragen. Dit kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het wijzigingsplan wordt definitief op de dag na afloop van de beroepstermijn, behalve als een verzoek om schorsing wordt ingediend. Het plan wordt dan pas definitief nadat de Raad van State een beslissing heeft genomen.

 

Naar boven