Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied, Waterbassin Bankenstraat 19’, Etten-Leur

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij op 26 september 2017 het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Waterbassin Bankenstraat 19’ ongewijzigd hebben vastgesteld ten opzichte van het ontwerp-wijzigingsplan. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om op het perceel wat is gelegen tussen Bankenstraat 17 en 19, kadastraal bekend gemeente Etten-Leur, sectie O, nummer 723, plaatselijk bekend Bankenstraat, een regenwaterbassin te realiseren.

Het besluit tot vaststelling en het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Waterbassin Bankenstraat 19’ (NL.IMRO.0777.0109WPWBBANKENST19-3001) liggen gedurende de periode 5 oktober 2017 tot en met 16 november 2017 voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Genoemde stukken zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl onder Inwoner > Plannen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen > Waterbassin Bankenstraat 19 en op de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode 6 oktober 2017 tot en met 16 november 2017 kan tegen het besluit van 26 september 2017 tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Waterbassin Bankenstraat 19’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp-wijzigingsplan ‘Buitengebied, Waterbassin Bankenstraat 19’, alsmede belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 4 oktober 2017.

Naar boven