Besluit van de Minister van Veiligheid en Justitie van 25 september 2017, kenmerk 2130059, houdende wijziging van het Besluit benoeming en vergoeding leden Commissie herijking tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders

De Minister van Veiligheid en Justitie;

Op de voordracht van de voorzitter van de Commissie herijking tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders;

Gelet op artikel 6, derde lid, van de Kaderwet adviescolleges;

Besluit:

ARTIKEL I

In artikel 2, onder f, van het Besluit benoeming en vergoeding leden Commissie herijking tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders wordt ‘de heer C. Scherpenisse, directeur-bestuurder TIWOS en lid algemeen bestuur Aedes’ vervangen door: mevrouw drs. Y.M.E. Winkelhorst-Wensink RA, directeur-bestuurder IJsseldal Wonen.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 oktober 2017.

Dit besluit wordt in de Staatscourant geplaatst.

’s-Gravenhage, 25 september 2017

De Minister van Veiligheid en Justitie, S.A. Blok

TOELICHTING

Bij besluit van 13 juni 2017 zijn de leden van de Commissie herijking tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders benoemd. Het onderhavige besluit bevat een wijziging van genoemd besluit. De voorzitter van de Commissie herijking tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders heeft verzocht dhr. C. Scherpenisse als commissielid te dechargeren. Tevens heeft hij voorgesteld dat mw. Y. Winkelhorst diens plaats in de commissie inneemt. Met het onderhavige besluit wordt deze wijziging geëffectueerd.

Naar boven