Wijzigingsplan Boscompensatie Kroondomein, Gortel onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het wijzigingsplan Boscompensatie Kroondomein, Gortel onherroepelijk is geworden.

Het wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de realisatie van bos als compensatie voor een areaal bos dat door uitbreiding van de bezoekersparkeerplaats van Paleis Het Loo te Apeldoorn verloren gaat. De compensatielocatie betreft een perceel in het buurtschap Gortel, ten noorden van de Hanendorperweg en ten westen van Camping de Bonte Vlucht.

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan heeft met ingang van 28 juni 2017 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het wijzigingsplan is daarmee per 9 augustus 2017 onherroepelijk geworden.

Ter inzage

U kunt het onherroepelijke wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG058Kroondomein-VWP1, of deze link gebruiken: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG058Kroondomein-VWP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG058Kroondomein-VWP1

Het onherroepelijke wijzigingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het wijzigingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder Bekendmakingen – Planologie, Bouwen en Wonen. Epe, 4 oktober 2017

Epe, 4 oktober 2017

Naar boven