Ontwerp bestemmingsplan Meeuwenoordseweg 1a:

Logo Strijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Meeuwenoordseweg 1a met bijbehorende stukken vanaf maandag 2 oktober 2017 voor een periode van 6 weken (dus tot 13 november 2017) ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Meeuwenoordseweg 1a in Strijen. Op dit perceel wordt de specifieke bedrijfsbestemming gewijzigd van africhtingsbedrijf voor paarden naar opslag en stalling van goederen voor een machinebedrijf. Ook maakt het bestemmingsplan de uitbreiding van de bestaande bedrijfswoning op het perceel mogelijk.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur inzien bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen). Op afspraak is het mogelijk op een ander moment binnen kantoortijden de stukken in te zien.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder “NL.IMRO.0617.BPMWW1A2016-ON01”.

Nader informatie kunt u vinden op onze website: www.strijen.nl onder wonen en leven, bouwen en verbouwen, bestemmingsplannen, Meeuwenoordseweg 1a.

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Strijen, postbus 5881, 3290 EA Strijen. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw A.H. Rotscheid, telefoonnummer 088-6471228. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per email niet mogelijk is.

Strijen, 29 september 2017

Burgemeester en wethouders van Strijen;

de loco-secretaris, de burgemeester

drs. M. Does MCM, drs. J.B. Waaijer

Naar boven