WijzigingsplanLuissel 19

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat zij op 12 september 2017 het bestemmingsplan Luissel 19 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Met het wijzigingsplan wordt de bestemming Agrarisch-Agrarisch bedrijf omgezet naar een bestemming ‘Recreatie-Dagrecreatie’.

Inzage

Met ingang van vrijdag 29 september 2017 liggen het vastgestelde bestemmingsplan met bijlagen gedurende zes weken ter inzage.

Het wijzigingsplan kunt u digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is bekend onder ID-nummer NL.IMRO.0757.WZ02Luissel19-VST1.

Daarnaast kunt u het vastgestelde wijzigingsplan gedurende de openingstijden van het gemeentehuis Boxtel inzien via de receptie van het gemeentehuis van Boxtel, ingang Markt 1.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kunt u beroep instellen wanneer u belanghebbende bent en:

  • -

    tijdig bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • -

    u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren heeft gebracht;

Het beroep moet u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven