Bestemmingsplan Kern Hooge Zwaluwe

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 september 2017 het bestemmingsplan “Kern Hooge Zwaluwe" gewijzigd ten opzichte van het ontwerp heeft vastgesteld voor zover het de in de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 31 mei 2017 genoemde gebreken betreft van het op 28 januari 2016 vastgestelde plan.  

 

De genoemde gebreken en derhalve ook de wijzigingen hebben betrekking op het regelen dat ter plaatse van het perceel Spoorstraat 32 op gronden met de aanduiding “specifieke vorm van bedrijf - garage” een garage in maximaal milieucategorie 2 is toegestaan en in de planregels nader wordt omschreven wat wordt verstaan onder “bij de bedrijven behorende ondergeschikte detailhandel”.

 

Het vastgestelde plan ligt vanaf vrijdag 29 september 2017, gedurende zes weken (tot en met 9 november 2017), op het gemeentehuis, Park 1 te Made, voor een ieder ter inzage.

Het plan is eveneens langs elektronische weg te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.6bp14hoogezwaluwe-vg02.

De belanghebbende die een zienswijze ten aanzien van het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt en die in het gelijk is gesteld in de uitspraak van Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 31 mei 2017 kan beroep instellen.

Voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp betreft kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ‘s-Gravenhage.

 

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

Made 28 september 2017

Burgemeester een wethouders van Drimmelen,

Naar boven