WijzigingsplanWezuperweg 3 te Orvelte vastgesteld

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 7 september 2017 het wijzigingsplan Wezuperweg 3 te Orvelte ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plangebied is het perceel Wezuperweg 3 te Orvelte. Directe aanleiding voor het wijzigingsplan is de legalisatie van de twee bedrijven op dit perceel: een grondverzetbedrijf en een bedrijf dat zich richt op de verhuur van feestartikelen. De imro-code van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1731.Wezuperweg3OV-WVS1.

Ter inzage Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 28 september 2017 gedurende zes weken ter inzage. Het is in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Beroep Gedurende de periode van inzage, kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien er tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan uitsluitend een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die op tijd beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient u een afschrift van het beroepschrift mee te sturen.

Informatie Voor meer informatie over het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met mw. T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 94 09, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven