Kennisgeving besluit omgevingsrecht oprichten mestsilo bestaand akkerbouwbedrijf Carel Coenraadpolder 1b te Woldendorp

Logo Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van het oprichten van een mestsilo op een bestaand akkerbouwbedrijf aan de Carel Coenraadpolder 1b, 9946 TK te Woldendorp. De vergunning bestaat uit het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo) en oprichten van een inrichting (art. 2.1, lid 1 e Wabo).

 

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 21 september 2017 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

 

Bezwaar

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank van het gebied waar de belanghebbende woont. Woont u in de provincies Groningen, Fryslân of Drenthe, dan is de rechtbank Noord-Nederland bevoegd, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector bestuursrecht van de bevoegde rechtbank.

 

U kunt het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

 

Naar boven