Ontwerpwijzigingsplan Zuideinde 72 Roelofarendsveen

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat met ingang van donderdag 21 september 2017 2017 gedurende zes weken het wijzigingsplan ‘Zuideinde 72 Roelofarendsveen’ als ontwerp ter inzage ligt.

Locatie en projectinhoud

Initiatiefnemer wil in het plangebied bekend als Zuideinde 72 te Roelofarendsveen met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid (“wijzigingsgebied 2”) zoals opgenomen in het bestemmingsplan Roelofarendsveen Zuid de glastuinbouwactiviteiten ter plaatse te staken, alle opstallen te slopen en de bestaande bebouwing omzetten naar een burgerwoning. Daarbij is initiatiefnemer voornemens drie vrijstaande woningen toe te voegen en de westelijk deel van het perceel in te richten ten behoeve van recreatie, o.a. met 4 recreatiewoningen van 90 vierkante meter (cat.4).

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van donderdag 21 september 2017 t/m woensdag 1 november 2017 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan is op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.WPZUIDEINDE72-ONT1 in te zien. Verder kan het ontwerp worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze ten aanzien van het ontwerp kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit wijzigingsplan dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven