Vaststelling uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’

Logo Meppel

Het college van burgemeester en wethouders van Meppel hebben op 12 september 2017 het uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’ vastgesteld.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een deel van het perceel Kolderveen 5 te Nijeveen.

Het uitwerkingsplan met plannaam ‘Nijeveen – uitwerking Kolderveen 5’ en planidentificatie ‘NL.IMRO.0119.Kolderveen5-UWC1, maakt het mogelijk om een gebouw te realiseren ten behoeve van een gezondheidscentrum.

Het uitwerkingsplan wordt ongewijzigd vastgesteld.

Waar kunt u het uitwerkingspla inzien?

Het vastgestelde uitwerkingsplan(c.a) ligt met ingang van 21 september 2017 gedurende zes weken (tot en met 25 oktober 2017) voor een ieder ter inzage in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel, www.meppel.nl .

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp uitwerkingsplan hebben ingediend, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit van het college tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Meppel, 20 september 2017

Burgemeester en wethouders van Meppel

Naar boven