Verleende ontheffingen op het verkeersbesluit Nieuwkoopse Plassengebied van 25 april 2016, (kenmerk 16.07639)

Logo Nieuwkoop

 

De ontheffing geldt voor de schippers van vaartuigen die, al dan niet permanent wonen aan niet openbaar vaarwater, waarbij het alleen mogelijk is via dit water, openbaar vaarwater te bereiken.

De ontheffing wordt verleend voor de borden die men tegenkomt op de routekaart behorende bij de doorvaartvergunning van Natuurmonumenten: A12, A12 met het onderbord “m.u.v. Electroboten”, B1a, B1a met onderbord logo schroef, B1b, en B1b met onderbord logo schroef en C4 met onderbord “maximaal L. 7.5m B. 2.5m uit bijlage 7 van het Binnenvaartpolitiereglement.

 

Nieuwkoop 20 september 2017

Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop,

Namens deze:

S. Dijkstra Teammanager Beheer Openbare Ruimte

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending of uitreiking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar hebt gemaakt: Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten; de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Naar boven