Kennisgeving ingevolge artikel 1.3.1 Bro:

Logo Rijswijk

Voorbereiding bestemmingsplan “ Herontwikkeling HBG-locatie

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de HBG-locatie op de hoek van de Prinses Beatrixlaan en de Generaal Spoorlaan. Het plangebied wordt tevens begrensd door de Minister van den Tempellaan en de Prinses Irenelaan. De bestaande rijwoningen aan de Prinses Irenelaan 210-228 maken geen onderdeel uit van het plangebied.

In het bestemmingsplan wordt de realisatie van 6 woontorens op een groene terp mogelijk gemaakt met daaronder een parkeervoorziening.

Op dit moment worden er geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd. Ook is het niet mogelijk om een zienswijze tegen het voornemen kenbaar te maken en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

In de procedure van het bestemmingsplan zal op verschillende momenten gelegenheid worden geboden tot het geven van een reactie. Dit wordt te zijner tijd afzonderlijk bekend gemaakt.

Rijswijk, 21 september 2017

Burgemeester en wethouders voornoemd,

drs. M.J. Bezuijen, burgemeester

drs. M. Middendorp MPC, secretaris

Naar boven