Ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede herziening Rijksweg ongenummerd naast 21 Nuland’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede herziening Rijksweg ongenummerd naast 21 Nuland’(NL.IMRO.0796.0002374-1301) met ingang van 18 september 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Op een locatie ten noorden van de Rijksweg te Nuland wordt een woningbouwplan voor in totaal zeven woningen gerealiseerd. Momenteel zijn vijf van de zeven woningen in aanbouw. De realisatie van dit woningbouwplan is mogelijk op grond van het vigerende bestemmingsplan 'Kernen Maasdonk, herziening Rijksweg ongenummerd naast 21 te Nuland', zoals vastgesteld d.d. 9 december 2014.

De initiatiefnemer is echter voornemens om, naar aanleiding van gewijzigde marktomstandigheden, het plan deels te wijzigen. Ter plaatse van de beoogde twee-onder-een-kap woning is het voornemen twee vrijstaande woningen te realiseren. Binnen het vigerende bestemmingsplan zijn vrijstaande woningen op deze locatie echter niet mogelijk. Om deze reden is gekozen een nieuw bestemmingsplan voor deze twee woningen in procedure te brengen.

Wilt u r eageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.Graag onder vermelding van zaaknummer 7141855.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw C. Leermakers, tel. (073) 615 32 11. Voor het maken van een afspraak met haar kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven