Terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplan ‘Tuinstraat – Hertshooistraat

Logo Assen

Het college van burgemeester en wethouders van Assen maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 24, lid 3 van het vigerende bestemmingsplan Assen Oost, bekend dat zij bij besluit van 11 september 2017 het wijzigingsplan Tuinstraat – Hertshooistraat (identificatienummer NL.IMRO.0106.03WP2017410I.C001) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Wijzigingsplan

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op de voormalige locatie van de Regenboogschool aan de Tuinstraat te Assen. Het plangebied wordt in grote lijnen begrensd door de Tuinstraat, de Lisdoddestraat en de Hertshooistraat.

Het wijzigingsplan voorziet in de realisering van 8 twee-onder-één-kapwoningen aan de Tuinstraat, 4 rijenwoningen aan de Lisdoddestraat en 4 twee-onder-één-kapwoningen aan de Hertshooistraat. Het parkeren vindt deels plaats op eigen terrein en deels op aan te leggen parkeervakken.

 

Ter inzage

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken donderdag 21 september tot en met woensdag 1 november 2017 ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen & Ondernemen in het stadhuis, Noordersingel 33. Het wijzigingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Vanaf de eerstvolgende dag na de dag van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    diegenen die tijdig hun zienswijzen bij het college naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht.

     

    Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Assen, 20 september 2017

Naar boven