Wijzigingsplan Moorsterweg 9 vastgesteld

Logo Woudenberg

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan Moorsterweg 9, op 22 augustus 2017 door burgemeester en wethouders van Woudenberg, is vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 20 september 2017 tot en met 31 oktober 2017 ter inzage. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het vergroten va het bouwvlak van het agrarische bedrijf Moorsterweg 9.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de daarbij behorende stukken vanaf 22 augustus 2017 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op www.woudenberg.nl. Het ontwerp wijzigingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het wijzigingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het wijzigingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.WZ2017moorstwg9-vg01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven