Ontwerpbestemmingsplan “Keucheniusstraat 26”, Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 15 september 2017 tijdens de algemene openingstijden bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan Keucheniusstraat 26

Het bestemmingsplan ziet op het mogelijk maken van de herontwikkeling van het voormalige zwembadterrein aan de Keucheniusstraat 26. Het voornemen is op deze locatie drie scholen voor speciaal onderwijs te realiseren gecombineerd met de vestiging van zorginstellingen. Daarnaast maakt de bouw van een sporthal voor KVZ (eventueel gecombineerd met één van de gymzalen van de scholen) onderdeel uit van het plan.

Plangebied

Het plangebied Keucheniusstraat 26 is gelegen in de wijk Waterkwartier, tussen De Visvijver en de Den Elterweg (N348). Aan de oostzijde grenst het plangebied aan een kerk en een gebouw van Tactus ver-slavingszorg en aan de zuidzijde aan korfbalvelden welke onderdeel uitmaken van sportcomplex Zuidveen. Aan de westzijde grenst het plangebied aan De Vijver en omliggende groenstrook.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, dat is tot en met 26 oktober 2017, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van zaaknummer 86859. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met team Ruimte Economie en Duurzaamheid, telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Keucheniusstraat 26” kunt u inzien in het stadhuis tijdens de algemene openingstijden bij het Loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp0715Keuchstr26-on01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301. bp0715Keuchstr26-on01

Zutphen, 14 september 2017

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven