Kennisgeving Besluit lozen buiten inrichtingen, Rijkswaterstaat

Maatwerkbesluit voor Amvest Woningen Nova Projectontwikkeling B.V.

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. Bij besluit van 11 september 2017, nr. RWS- 2017/35218 is aan Amvest Woningen Nova Projectontwikkeling B.V. te Amsterdam een maatwerkbesluit op grond van de artikelen 2.1 en 3.2, lid 3 van het Besluit lozen buiten inrichtingen verleend. Het maatwerkbesluit heeft betrekking op het lozen van grondwater afkomstig van een nieuwbouw woontoren met parkeergarage van twee lagen aan de Cruquiusweg 67 te Amsterdam op de Entrepothaven.

Termijn van ter inzageligging

Het verzoek, het besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 21 september tot en met 2 november 2017 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Infrastructuur en Milieu, p/a RWS West-Nederland Noord, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Voorlopige voorziening

Indien tegen een besluit bezwaar is gemaakt en als onverwijlde spoed dat vereist, kan de indiener van het bezwaarschrift de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als bedoeld in artikel 8:81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht.

Een dergelijk verzoek dient samen met een afschrift van het bezwaarschrift te worden gezonden aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht. Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Belanghebbenden kunnen zich voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken tijdens kantooruren wenden tot de afdeling Vergunningverlening, telefoon 06 1152 6112.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, M. Nauta

Naar boven