Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Logo Borne

Burgemeester en wethouders hebben medewerking verleend aan het realiseren van een zorghotel op het perceel aan de Retraitehuisweg 6 in Zenderen. In verband hiermee is een procedure op grond van de Wet geluidhinder noodzakelijk.

 

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat op het zorghotel, als gevolg van het wegverkeer, een hogere geluidsbelasting dan de in de Wet geluidhinder genoemde voorkeursgrenswaarde zal optreden. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om voor de voorgenomen realisatie van het zorghotel, gelet op de Wet geluidhinder, een (hogere) maximaal toelaatbare geluidbelasting vanwege de rijkswegen A1 en A35 vast te stellen van 51 dB.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 14 september t/m 25 oktober 2017 bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen van 14 september t/m 25 oktober 2017 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u vóór 23 oktober 2017 een afspraak te maken met team Ontwikkeling, telefoonnummer 074-2658524.

Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven