ontwerpbestemmingsplan Schelluinen-Oost - Herziening

Logo Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Schelluinen-Oost - Herziening’ met planid NL.IMRO.0689.BP6105-ont1 digitaal ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Schelluinen-Oost.

 

Met dit plan wordt mogelijk gemaakt dat in het deelgebied Waterwonen twee woningen extra worden gerealiseerd en dat een andere indeling mogelijk is. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

 

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 15 september gedurende zes weken digitaal ter inzage(t/m donderdag 26 oktober). U kunt de stukken digitaal inzien bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken inzien op de site van www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart. Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan een ieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevrouw L. Bode, telefoonnummer 0183 583820.

 

Naar boven