Kennisgeving ontwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure), bouwen van appartementen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Saturnusgeel, Zoetermeer

Logo Zoetermeer
  • Saturnusgeel te Zoetermeer, bouwen van appartementen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, WB20170463.

 

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend dat bovengenoemde ontwerp Omgevingsvergunning en bijbehorende stukken met ingang van 8 september 2017 gedurende zes weken ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie, Publieksplein aan de Duitslandlaan 440 te Zoetermeer en digitaal raadpleegbaar zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

De Omgevingsvergunning ziet toe op de volgende activiteiten:

 

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan

 

De aanvraag WB20170463 heeft betrekking op bouwen van appartementen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op het perceel Saturnusgeel te Zoetermeer. Het gaat om nieuwbouw van 21 (9+12) jongerenwoningen op de locatie aan het Saturnusgeel te Zoetermeer. Er is sprake van twee gebouwen die worden verbonden met een loopbrug / galerij van ongeveer 2 meter diep met aan de uiteinden een vluchttrap. De bouwhoogte van het hoogste gebouw met 9 appartementen wordt ongeveer 9,3 meter en de bouwhoogte van het andere lager gelegen gebouw met 12 appartementen wordt ongeveer 6,6 meter. De oppervlakte van het hoogste gebouw is ongeveer 243 m2 (10,34 x 23,52 m) en de oppervlakte van het andere gebouw is ongeveer 500 m2 (12,14 x 41,19 m). Onderdeel van de gebouwen zijn ook balkons met een diepte van ongeveer 3 meter.

 

Bij deze ontwerp Omgevingsvergunning hoort geen exploitatieplan.

 

Indienen zienswijzen?

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

 

Stuur uw zienswijze naar:

 

Gemeente Zoetermeer

College van burgemeester en wethouders

Postbus 15

2700 AA Zoetermeer

 

Voor het inzien van de stukken en het geven van een mondelinge zienswijze kunt u online een afspraak maken met de Omgevingsbalie via www.zoetermeer.nl/afspraakomgevingsbalie.

 

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 14 079.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar is gemaakt en u belanghebbende bent.

Naar boven