Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Stadscentrum Dorpsstraat locatie Monteverdi gemeente Zoetermeer

Logo Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van vrijdag 8 september 2017 gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Stadscentrum Dorpsstraat locatie Monteverdi met bijbehorende stukken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie aan de Duitslandlaan 440 te Zoetermeer. Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

 

Toelichting

De locatie Monteverdi, Ondineschouw 15, is gelegen in het vastgestelde bestemmingsplan Stadscentrum/Dorpsstraat (BP00017, 3 oktober 2016).

In dit bestemmingsplan is de planregel opgenomen dat Monteverdi de tijdelijke bestemming Maatschappelijk - Voorlopig heeft tot 1 januari 2018. Deze tijdelijke bestemming van het verpleeghuis Monteverdi wordt verlengd. Dit is nodig omdat de geplande nieuwbouwprojecten zijn vertraagd. De termijn wordt verlengd tot 1 januari 2021.

De locatie wordt globaal begrensd door:

  • a.

    aan de noordzijde de Aidaschouw;

  • b.

    aan de oostzijde de Lissenvaart;

  • c.

    aan de zuidzijde de Europaweg;

  • d.

    aan de westzijde de Zwaardslootseweg.

 

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Stadscentrum Dorpsstraat locatie Monteverdi naar voren brengen.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

 

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie aan de Duitslandlaan 440 te Zoetermeer. U moet hiervoor eerst een afspraak maken door een digitaal afspraakformulier in te vullen via de website van de gemeente Zoetermeer. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079. 

 

Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer:

http://www.zoetermeer.nl/inwoners/ruimtelijke-plannen_46745/item/partiele-herziening-stadscentrum-dorpsstraat-locatie-monteverdi_98818.html Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0637.BP00068-0002 

 

De bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op

http://ro.zoetermeer.eu/plannen/NL.IMRO.0637.BP00068-/NL.IMRO.0637.BP00068-0002

 

Zoetermeer, 7 september 2017

 

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

De secretaris De burgemeester

drs. H.M.M. Koek Ch.B. Aptroot

Naar boven