Noordweg 33a Oostkapelle, procedure wijziging bestemmingsplan

Logo Veere

Wij hebben besloten om het bestemmingsplan Buitengebied te wijzigen voor:

 

- het wijzigen van de bestemming van het perceel Noordweg 33A van Agrarisch met waarden – Landschapswaarden met de functieaanduiding “specifieke vorm van agrarisch – kwekerij” in de bestemming “Wonen” met functieaanduiding “specifieke vorm van wonen – voormalig agrarisch bedrijf

 

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is op de verbeelding de begrenzing van het perceel aangepast.

 

Het besluit ligt van 7 september 2017 t/m 18 oktober 2017 ter inzage.

Het digitale wijzigingsplan is vanaf 7 september 2017 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0116WPNoordBgb-VG01. Tevens is het plan vanaf dan in te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder “Bouwen en verbouwen – Ruimtelijke plannen buiten de kernen – Noordweg 33A. Ten slotte is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis.

 

Van 7 september 2017 t/m 18 oktober 2017 kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. De wijziging treedt in werking op 19 oktober 2017, tenzij bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend en daarop is beslist.

 

Domburg, 6 september 2017

 

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

Naar boven