Ontwerp “Bestemmingsplan Grootegast”

Logo Grootegast

 

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van dinsdag 5 september 2017 voor een periode van zes weken (tot en met maandag 16 oktober 2017) voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage ligt bij het Klanten Contact Centrum (KCC):

Het ontwerp “Bestemmingsplan Grootegast” , alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

 

Dit bestemmingsplan dient ter actualisatie van het bestaande bestemmingsplan Grootegast, alsmede voor het bestemmingsplan Centrumontwikkeling Grootegast, het bestemmingsplan Caspar de Roblespark en enkele perceelsgebonden bestemmingsplannen.

Uitgangspunt is om de legale, feitelijke situatie afdoende te bestemmen en daarnaast relevant nieuw beleid mee te nemen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in digitale vorm te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0015.BPGG17BEHE1-OW01 .

De digitale bestanden van het bestemmingsplan hebben wij beschikbaar gesteld op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ 

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van “zienswijze ontwerp bestemmingsplan Grootegast”, of naar het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het KCC van de gemeente Grootegast op telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven