Gemeente Raalte, bestemmingsplan ‘Buitengebied Raalte, 22e wijziging,waterbergingomgeving Heinoseweg 11’, Raalte.

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat het bij besluit van 22 augustus 2017 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Raalte, 22e wijziging, omgeving Heinoseweg 11’, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Op het perceel Heinoseweg 11 met een karakteristieke boerderij wordt in de huidige situatie een kleinschalige regionaal infra-/hoveniersbedrijf geëxploiteerd. Initiatiefnemer, eigenaar van het perceel, is voornemens om het bestaande bedrijf uit te breiden. Deze voorgenomen ontwikkeling is, vanwege het ontbreken van de juiste gebruiks- en bouwmogelijkheden, niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Dit wijzigingsplan voorziet in de gewenste juridisch-planologische kaders om zodoende de voorgenomen ontwikkeling mogelijk te maken.

Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf 7 september tot en met 19 oktober 2017 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het wijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl onder de link http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BPW20170002-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://ruimtelijkeplannen.raalte.nl//plannen/NL.IMRO.0177.BPW20170002-/NL.IMRO.0177.BPW20170002-VG01

Met ingang van 8 september tot en met 19 oktober 2017 kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, uitsluitend door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij burgemeester en wethouders in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven