Wet ruimtelijke ordening

Logo Korendijk

Bekendmaking ter inzage ontwerpbestemmingsplan voor het perceel Sluisjesdijk 50 in Piershil

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 4 september 2017 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Korendijk, Sluisjesdijk 50 Piershil’ ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om de agrarische woning om te zetten naar een burgerwoning en een extra woning te realiseren in het kader van de ruimte-voor-ruimte-regeling.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Korendijk, Sluisjesdijk 50 Piershil’ als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBG13hp1017-ON01, bestaande uit een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart), ligt met ingang van maandag 4 september 2017 voor de duur van 6 weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 in Piershil. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijk website www.korendijk.nl. onder de rubriek Visie en beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Korendijk, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Korendijk, Sluisjesdijk 50 Piershil’.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 140186/088 647 1700. Het indienen van zienswijzen per e-mail is niet mogelijk.

 

Piershil, 1 september 2017

Naar boven