Vastgesteld wijzigingsplan “Provincialeweg 111c”'

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door het college van burgemeester en wethouders op22 augustus 2017 vastgestelde wijzigingsplan “Provincialeweg 111c” (NL.IMRO.0505.WP173Provweg111c-3001) met bijbehorende stukken met ingang van 4 september 2017 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nlhttp://www.ruimtelijkeplannen.nl/onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

 

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Provincialeweg 111c, kadastraal bekend Gemeente Dordrecht, sectie Y nr. 2838 en wordt begrensd door:

-in het noorden: de Provincialeweg 111a met daarachter de Provincialeweg;

-in het oosten en zuiden: agrarische gronden;

-in het westen: een agrarisch perceel en het perceel Provincialeweg 111.

Het plan heeft betrekking op de realisering van een recreatieonderneming op het bovengenoemde perceel.

 

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft het college van burgemeester en wethouders geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht

 

Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 16 oktober 2017 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 17 oktober 2017. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Dordrecht, 1 september 2017,

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven