Bekendmaking verleende watervergunning aan Royal van Lent Shipyard B.V. te Kaag, Rijkswaterstaat

Waterwet

Besluit Royal van Lent Shipyard B.V.

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. Bij besluit van 28 augustus 2017, nr. RWS-2017/33778 is aan Royal van Lent Shipyard B.V. te te Kaag een vergunning verleend op grond van de Waterwet. Het betreft een vergunning voor het brengen van stoffen, afkomstig van een nieuwe scheepswerf, gelegen aan de Basisweg 60 in Amsterdam in de Hornhaven en het onttrekken aan en/of het brengen van water in de Hornhaven. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Terinzagelegging

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 7 september tot en met 19 oktober 2017 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. Bij Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam, tijdens de inloopuren.

Voor nadere inlichtingen kan men zich telefonisch wenden tot de afdeling Vergunningverlening, telefoon 06 22 41 61 72.

Inwerkingtreding besluit, beroep en voorlopige voorziening

De vergunning treedt in werking één dag na bekendmaking.

Tegen bovengenoemd besluit kan tot en met 19 oktober 2017 beroep bij de Rechtbank sector Bestuursrechtspraak worden ingesteld door: belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp, belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp. Het gemotiveerde beroepschrift dient te worden ingediend bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepsschrift zijn woonplaats heeft.

Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Tevens kan bij de rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord M. Nauta

Naar boven