Publicatie ontwerp-bestemmingsplan“Mierlo’s Welkom” 

Logo Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 31 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan “Mierlo’s Welkom”.

Ontwikkelaar Bastille BV te Mierlo is voornemens gronden aan de Hekelstraat te Mierlo, kadastraal bekend sectie F nummer 5887 gedeeltelijk, sectie L nummer 1011 gedeeltelijk en sectie L nummer 736 te ontwikkelen ten behoeve van woningbouw.

Het project bestaat uit de realisatie van maximaal 28 grondgebonden woningen, waarvan 6 vrijstaande woningen en 22 geschakelde woningen. Deze laatste groep woningen bestaat uit 6 starterswoningen en 16 levensloopbestendige woningen.

Deze herontwikkeling kent aansluiting bij bestaande woningbouw in de kern Mierlo van de gemeente Geldrop-Mierlo en vormt een invulling van een thans onbebouwde locatie aan de Geldropseweg te Mierlo, zijnde de doorgaande weg van Mierlo naar Helmond, ter plaatse van de kruising met de Industrieweg.

Het plangebied heeft een oppervlakte van circa 5.800 m2 en bevindt zich binnen de bebouwde kom van Mierlo. De begrenzing van het plangebied bestaat ten noorden uit infrastructuur (Industrieweg) en woningen met tuin aan alle overige zijden (Hekelstraat en Ellenaar).

Het ontwerp-bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij het informatiecentrum van het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop.

Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien kunt u daarvoor een afspraak maken met Peter Verstraaten (Afdeling Ruimte) via het telefoonnummer 14 040.

Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Geldrop, 30 augustus 2017

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

N.J.H. Scheltens B.H.M. Link

secretaris burgemeester

Naar boven