Bekendmaking gewijzigde vaststelling wijzigingsplan Veurseweg 350

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat zij op 15 augustus 2017 het wijzigingsplan Veurseweg 350 gewijzigd hebben vastgesteld. Het betreft het omzetten van een agrarische bestemming naar een woonbestemming en de bouw van een nieuwe woning ter compensatie van bedrijfssanering.

 

Gedurende zes weken, vanaf 1 september tot en met 13 oktober 2017, ligt het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage. Het plan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

 

Bent u het niet eens met dit besluit en bent u belanghebbende? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

 

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten

Voorschoten, 31 augustus 2017

 

Naar boven