Kennisgeving ondertekening addendum exploitatieovereenkomst St.-Annaparochie – Ulbe van Houtenlocatie

Logo het Bildt

Op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt bekendgemaakt dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt op 10 augustus 2017 een overeenkomst heeft gesloten met Aldi Vastgoed B.V..

Hiermee is de op 1 oktober 2015 met Aldi Vastgoed B.V. gesloten overeenkomst over grondexploitatie, als bedoeld in artikel 6.24 Wro., aangevuld en gewijzigd met een addendum, conform artikel 15 van de exploitatieovereenkomst. Het addendum is vanaf de datum van ondertekening als supplement bij de exploitatieovereenkomst van 1 oktober 2015 gevoegd.

Aanleiding voor het addendum is de door Aldi op 24 mei 2017 aangevraagde omgevingsvergunning ten behoeve van een uitbreiding van de op 14 juni 2016 vergunde Aldi supermarkt op een gedeelte van de Ulbe van Houtenlocatie.

Het doel van dit addendum is dat ook met de uitbreiding van de vergunde Aldi supermarkt de ontwikkeling en realisering van een Aldi supermarkt met parkeerterrein op zodanige wijze ten uitvoer gelegd kan worden, dat het kostenverhaal in verband met deze ontwikkeling en realisering naar maatstaven van de huidige Wro nog steeds anderszins is verzekerd.

Het plangebied omvat een perceel aan de Beuckelaerstraat in St.-Annaparochie dat onderdeel uitmaakt van de Ulbe van Houtenlocatie. De Ulbe van Houtenlocatie is gelegen in het noordoostelijk kwadrant van St.-Annaparochie en wordt begrensd door De Kempenaerstraat, de Van Loonstraat, de Steven Huygenstraat en de Beuckelaerstraat.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van het addendum ligt met ingang van 24 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Wonen & Werken, van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Naar boven