Rectificatie terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ’s-Gravenweg 51’ te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er kennis van dat het ontwerpwijzigingsplan ’s-Gravenweg 51’ te Nieuwerkerk aan den IJssel met identificatienummer NL.IMRO.1892.WpGravenwg51Nwk-Ow01, vanwege het niet tijdig plaatsen van het digitale bestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl, met ingang van donderdag 24 augustus 2017 opnieuw gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging plangebied

Het plangebied beslaat uitsluitend het perceel ’s-Gravenweg 51 te Nieuwerkerk aan den IJssel, gelegen aan de zuidoostzijde van de ‘s-Gravenweg.

Inhoud plan

Het plan voorziet in de mogelijkheid tot het bouwen van één woning met een inhoudsmaat van maximaal 1.000m³. Het vigerende bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om twee woningen te bouwen met een maximale inhoudsmaat van 500m³ elk. Deze inhoudsmaten worden samengevoegd en geven het recht om één woning te bouwen in plaats van twee.

Terinzage legging

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 24 augustus 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpGravenwg51Nwk-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Nieuwerkerk aan den IJssel).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen het wijzigingsplan kunt indienen als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan.

Schriftelijk of mondeling

Uw zienswijze kunt u sturen aan het college van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan ’s-Gravenweg 51, Nieuwerkerk aan den IJssel’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. De afspraak dient u tijdig te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de inzagetermijn.

Naar boven