Voorontwerpbestemmingsplan Lopikerweg Oost 66 / 67 - Lopikerweg Oost 89a / 89b te Lopik

Logo Lopik

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de verplaatsing van de bedrijfsfunctie (De Rie) van Lopikerweg Oost 89a/89b naar het perceel Lopikerweg Oost 66/67. Op het perceel Lopikerweg Oost 89a/89b zal de huidige bedrijfswoning worden herbestemd voor burgerwoondoeleinden. Het perceel Lopikerweg 66/67, waar onder andere een tuincentrum is gevestigd, zal als onderdeel van dit bestemmingsplan  worden geherstructureerd. Op dit perceel zal zich onder andere een hoveniersbedrijf vestigen.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 23 augustus 2017 t/m 3 oktober 2017 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bouwen en wonen” en vervolgens onder “Bestemmingsplannen” en “Landelijk gebied / in procedure”. Het is plan tevens raadpleegbaar op de landelijke voorziening van ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0331.01LpkrwegO66a67-VO01).

 

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

 

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: 0348 - 559892.

Naar boven