ONTWERP-WIJZIGINGSPLAN “NATTENHOVER KOESTRAAT 16

Logo Stein

BERG A/D MAAS”

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan “Nattenhover Koestraat 16 Berg a/d/ Maas” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage zal worden gelegd.

Periode van ter inzage legging

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 25 augustus 2017 tot en met donderdag 5 oktober 2017, ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Dienstverlening, Stadhouderslaan 200 te Stein. In het gemeentehuis ligt een papieren exemplaar van het ontwerp wijzigingsplan ter inzage.

Het ontwerp wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.gemeentestein.nl (actueel/bekendmakingen/bestemmingsplan) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op de naam van het plan (Nattenhover Koestraat 16 Berg a/d Maas) of op het identificatienummer van het plan: NL.IMRO.0971.WPnattenhkoestr-ON01. Indien u niet beschikt over een computer, kunt u het wijzigingsplan in het gemeentehuis ook digitaal raadplegen.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kunnen belanghebbenden zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan inbrengen bij burgemeester en wethouders. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 15, 6170 AA, Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht, na het maken van een telefonische afspraak.

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr H. Janssen, tel nr. 046-4359233 of dhr B. Robberts, tel. nr. 046-359346.

Stein, augustus 2017

Naar boven